Curaçao

De online vakantie site over Curaçao

home BACKUP

Welkom op Curacao, het tropische paradijs in de Caribische zee dat een bijzonder onderdeel is van het koninkrijk der Nederlanden. Als u droomt van een tropische vakantie maar u was bang dat dit niet te betalen zou zijn, dan hoeft u niet verder te zoeken want hier zult u naast alle belangrijke informatie de beste en betaalbare lastminute vakanties vinden.

Bekijk nu de Beste Curacao Vakantie Aanbiedingen

Vakantie naar Curacao met Arke Vakantie naar Curacao met Kras

Vakantie Curacao

Op vakantie Curacao bezoeken is een bezoek aan het grootste van de ABC eilanden die verder bestaan uit Aruba en Bonaire. Bovenal is het een bezoek aan een tropisch paradijs dat heel lang onderdeel is geweest van Nederland maar sinds 2010 een apart lang is in het koninkrijk der Nederlanden. Deze bijzondere status zal u de nodige voordelen opleveren bij het boeken van een vakantie waardoor op Curacao vakantie vieren een heel herkenbaar gevoel op zal leveren. Wij zullen u door middel van deze website van alle mogelijke praktische informatie voorzien waardoor u niet alleen weet wat u te wachten staat op vakantie, maar ook goed voorbereid op reis kunt gaan. Natuurlijk zullen wij u de weg wijzen naar de beste vakantie aanbiedingen waardoor u met een mooie lastminute Curacao kunt bezoeken. De verschillende reizen zullen wat betreft de normale prijzen immers best meevallen, maar toch zal een interessante lastminute reis de vakantie veel aantrekkelijker maken. Hierbij zult u kunnen kiezen uit verschillende aanbieders die de beste reizen aan zullen bieden waarbij naast het verblijf op Curacao in een hotel, een vakantievilla of een appartement ook het vliegen bij inbegrepen zal zitten.

Avilla Beach Hotel

avilla-beach-hotel

Hilton Hotel Curaçao

hilton-hotel-curacao

Lions Dive Beach Resort

lions-dive-beach-resort

Praktische informatie Curacao

Natuurlijk zullen wij u ook voorzien van praktische informatie die u tijdens uw verblijf nodig kunt hebben. Zaken als de gebruikte valuta en verschillende vormen van vervoer zullen goed van pas komen bij het plannen van uw vakantie. Zo is het goed om te weten of voor autoverhuur Curacao mogelijkheden biedt en welke opties er zijn op het gebied van openbaar vervoer. Ook zullen natuurlijk de verschillende plaatsen besproken worden en welke afstanden ze tot elkaar hebben. Wellicht nog belangrijker is het om te weten wet er allemaal te zien en te doen is in deze plaatsen. Actief op Curacao zijn is natuurlijk een van de mogelijkheden maar u kunt ook voor een relax vakantie kiezen. Als u wel actief wilt zijn zult u moeten weten waar dat kan en welke mogelijkheden u daarvoor hebt. Ook niet onbelangrijk is het om te weten waar u aan begint, bij de Curacao informatie zullen wij u daarom ook vertellen over het weer en klimaat. Dit zijn allemaal zaken die u vooraf in beschouwing moet nemen omdat het van belang kan zijn bij het plannen van uw vakantie en wat u tijdens uw vakantie wilt gaan doen. Omdat het een tropische vakantie is zal duiken op Curacao wellicht voor de hand liggen maar ook golfen behoort tot de mogelijkheden. Er zijn zoveel activiteiten die u kunt ondernemen dat uw vakantie al snel te kort zal zijn als u alles wilt proberen. Als u bijvoorbeeld op huwelijksreis Curacao aan doet dan zult u niet alleen maar actief willen zijn maar ook vooral genieten van elkaar en het eiland.

Voor pasgetrouwde stellen zijn er overigens speciale reizen te boeken bij de tour operators die u op deze website zult vinden. U zult dan naast het vliegen naar Curacao een speciaal pakket aangeboden krijgen met een verblijf in luxe hotels waar u heerlijk verwend zult worden. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om te trouwen op dit Caribische eiland maar dit zal wel de nodige voorbereidingen vergen. Ook al is het een land in het koninkrijk der Nederlanden, er gelden andere regels voor het trouwen en zaken zullen op tijd voorbereid moeten worden, u kunt dus niet voor een vakantie Curacao bezoeken en dan besluiten om te trouwen. Ook al kan dit dan niet, u kunt er wel een heerlijke vakantie van maken waarbij u kunt genieten van de pracht en praal die de tropische natuur heeft te bieden. Met een lastminute Curacao bezoeken zal u ook een heleboel interessante feiten over het koloniale verleden van Nederland leren. Dit zal soms een niet zo mooi beeld oproepen over het gedrag van de Nederlanders in het verleden maar het is aan de andere kant ook de reden dat Curacao vandaag de dag zoveel te bieden heeft op het gebied van cultuur en mogelijkheden. Hierdoor is het ook een goed mogelijk om overal op Curacao informatie te vragen en te vinden, de mensen zij open en vriendelijk en zullen altijd behulpzaam zijn om u een heerlijke vakantie te bezorgen.

Nu is het zeker niet zo dat u alleen Nederlanders en een handje vol Belgen tegen zult komen tijdens uw vakantie, Curacao is steeds meer een internationale trekpleister aan het worden voor iedereen die van een heerlijke tropische vakantie wil genieten. U zult dan ook mensen uit noord Amerika en uit zuid Amerika tegen komen maar ook uit veel andere landen uit Europa reizen de nodige mensen af om van het eiland te genieten. Hierbij wordt Curacao als hoofdverblijf gekozen of dient als vertrekplaats naar andere eilanden in de Caraïben waarbij de andere ABC eilanden niet de enige mogelijkheden zijn om van te genieten. Laat u dus versassen door de vele mogelijkheden die er zijn om een mooie tropische vakantie te boeken. Eenmaal aangekomen om op Curacao vakantie te vieren zult u kunnen genieten van het heerlijk en constante klimaat en van de vele mogelijkheden voor activiteiten of ontspanning. Omdat dit mooie vriendelijk eiland natuurlijk een duidelijke Nederlandse geschiedenis heeft die bijna vierhonderd jaar terug in de tijd gaat, zullen veel Nederlandse tour operators en reis organisaties Curacao in hun programma hebben opgenomen. Wij wijzen u daarom de weg om een heerlijke vakantie te boeken naar dit tropische paradijs om daar te genieten van het klimaat, de vriendelijke bevolking, het eten en de mogelijkheden voor inspanning of juist ontspanning. Of u nu voor een huwelijksreis Curacao wilt bezoeken of u gaat gewoon op een welverdiende vakantie, bij ons zult u alle mogelijkheden vinden die u zich kunt wensen.

Beste Verblijven op Curacao

Holiday Beach Hotel & Casino
Een populair en modern middenklasse strandhotel op korte afstand van het centrum van Willemstad. Direct aan een prive zandstrand dat wordt beschermd door een pier, op ongeveer 1,5 km van de Pontjesbrug en op 20 minuten rij afstand van de luchthaven.

Avila Beach Resort
dit in Europese stijl hotel ligt precies naast het strand en op 5 minuten loopafstand van Willemstad. Tot de kamer voorzieningen behoren kabel/satteliet televisie, een balkom met uitzicht op de oceaan, koffie en thee en een minibar. Het hotel heeft ook prive stranden, spa diensten, restaurants, barren en een zaken centrum.

Cogogo Resort
Op één van de mooiste plekjes van dit eiland, in de heuvels van de Jan Thiel Baai en direct aan zee, ligt het luxe 4-sterren bungalowpark Chogogo Resort. Bungalowpark Chogogo ligt op loopafstand van de Jan Thielbaai. Het park is heerlijk rustig, ruim omgezet en bevindt zich in een prachtig aangelegde tropische tuin. De inrichting is basis maar alle noodzakelijkheden zijn aanwezig.

Papagayo Beach Resort
Bungalows Papagayo Beach Resort zijn exclusieve bungalows ingericht door Jan des Bouvrie op één van de mooiste locaties van het eiland, de Jan Thielbaai.