Curaçao

De online vakantie site over Curaçao
WTC Last Minutes

Speciaal

Reisverslagen | Praktische Informatie over Curacao | Curacao Reisgidsen en Boeken | Incentives Zakelijk op Curacao | Kunst op Curacao | Trouwen op Curacao

Het is natuurlijk heerlijk om een tropisch eiland te bezoeken om daar vakantie te vieren, helemaal tot rust te komen en niets doen als u dat wilt. Toch komt het ook voor dat mensen speciaal naar het eiland komen dat op deze website besproken wordt. Zijn zullen dat dan doen voor hun werk, voor zaken of een bijzondere vakantie zoals om te trouwen.

Trouwen op Curacao is wellicht een van de meest romantische manier om te trouwen die u zich kunt bedenken. Stelt u zich voor dat u elkaar op een hagelwist strand het jawoord geeft waardoor de toch al zonovergoten dag die u had uitgezocht nog stralender zal worden. Zoals iedere trouwerij zal ook een trouwerij op Curacao de nodige voorbereidingen vergen, Curacao mag dan wel een land binnen het koninkrijk der Nederlanden zijn, dat zegt niet dat u zonder meer op Curacao kunt trouwen. Als u in het bijzonder vakantie op Curacao wilt vieren en daar ook wilt trouwen zal veel papierwerk geregeld moeten worden. De burgerlijke stand van uw eigen gemeente kan u voorlichten over de zaken die in Nederland geregeld moeten worden veelal na het trouwen. Voor alle zaken die op Curacao geregeld moeten worden is het verstandig om een wedding planner in de arm te nemen die zich hier speciaal op toe legt. Hij of zij zal alle inns en outs kennen en alles voor u kunnen regelen. Wij kunnen u voor de mooiste dag van uw leven het Blue Bay resort aanbevelen die een eigen wedding planner hebben maar u kunt zelf ook reis verslagen over Curacao raadplegen voor goede aanbevelingen. Zij zullen voor u veel regelwerk uit handen nemen en er voor zorgen dat u niet vooraf het eiland hoeft te bezoeken om zelf alles in orde te maken voor de grote dag.

Naast het trouwen op Curacao waar veel bij komt kijken zijn er natuurlijk veel andere redenen om een verblijf op Curacao te boeken die niet tot de normale vakanties behoren. Curacao is een eiland met een voor de schaal van het eiland goed vertegenwoordigde industrie. Dit is natuurlijk te danken aan het feit dat Curacao het centrum was van de voormalige Nederlandse Antillen en het is ook daarom dat veel mensen Curacao zakelijk bezoeken. Deze mensen zullen dan niet voor het weer en klimaat naar Curacao vertrekken maar zullen dat voor zakelijke redenen doen. Daarbij kan het gaan om het doen van zaken of men kan juist voor incentives Curacao bezoeken. Lijkt het u ook geen ideale plaats om een leer traject af te werken of om stage te lopen bij een van de vele top bedrijven die het eiland rijk is. Er zijn veel mensen die speciaal naar Curacao gaan om bijvoorbeeld het vak van chef in de keuken van een van de luxe hotels op Curacao, onder de soms extreme omstandigheden die op het eiland kunnen heersen onder de knie te krijgen. Als u deze tropen training immers hebt doorstaan dan kunt u wellicht alles aan en kunt u iedereen in het bijzonder een vakantie op Curacao aanbevelen.

Nu hoeft een verblijf op Curacao natuurlijk niet een reden te hebben die met werk, opleiding of wellicht het trouwen op Curacao te maken heeft. Wellicht bent u wel gewoon op zoek naar rust of wilt u er een jaartje tussen uit en is een sabbatical waar u naar op zoek bent. Curacao zal voor iedereen iets te bieden hebben en u zult vast niet de eerste zijn die op deze manier is blijven hangen op de parel in de Caribische zee. Iedereen die u in reis verslagen over Curacao hoort spreken zal er bijna hetzelfde over zeggen toe men de eerste keer voet aan wal zette. Wat dat betreft moet het wel waar zijn dat de aankomst op Curacao een heel speciaal gevoel zal geven en dat u, ongeacht waar u naar op zoek bent, zichzelf gelijk thuis zult voelen. Natuurlijk is het goed om uzelf goed voor te bereiden op uw vakantie of zakelijke reis die u gaat ondernemen. U wilt immers vooraf graag uw accommodatie geregeld hebben omdat het bij aankomst voor kan komen dat het moeilijk is om nog een geschikte kamer te vinden. Als u Curacao zakelijk bezoekt kan het goed voorkomen dat het bedrijf voor u het een en ander kan regelen en anders zult u dat zelf moeten doen. Als u voor incentives Curacao bezoekt dan zult u naar heel andere woonruimte op zoek zijn waar voldoende aanbod van is en wij u ook verder mee kunnen helpen.

De Smaak van Curacao
is een kookboek met lokale recepten. Wanneer je het kookboek koopt, steun je fundashon (stichting) Gideon. Deze stichting bestaat uit gezinnen die verwaarloosde kids een thuis willen geven. De Smaak van Curacao is op verschillende verkooppunten op Curcao te koop.

 

Herinneringen aan Curacao
is een verhalend fotoboek dat de schoonheid van het eiland dichterbij brengt. De foto’s en de korte verhalen in dit boekje zetten Curacao als een onvergetelijke belevenis neer. Zo zijn de foto’s gemaakt op plaatsen die voor iedereen toegankelijk zijn.