Curaçao

De online vakantie site over Curaçao

Appartementen op Curacao

Hotels op Curacao | Appartementen op Curacao | Vakantievilla’s op Curacao | Vakantiehuizen op Curacao

Het doorbrengen van de nacht tijdens uw vakantie kunt u natuurlijk meerdere opties kiezen. Waar traditioneel gezien veel mensen voor een hotel zullen kiezen, zijn er steeds meer mensen die voor appartementen op Curacao kiezen. Dit biedt u wellicht wat minder service als een hotel maar u hebt wel alle vrijheid die u zich kunt wensen.

Als u op Curacao appartementen wilt huren dan zult u versteld staan van de keuze die u hebt. Er zijn bijvoorbeeld heel veel mensen van buiten Curacao die een appartement hebben gekocht als een investering en die het hele jaar door verhuurd worden. Dit wordt dan geregeld door lokale agenten die alles voor de eigenaar zullen regelen en wat er na aftrek van de kosten over blijft is voor de belegger. Voor de vakantieganger is voor een dergelijk appartement huren Curacao erg interessant omdat de prijzen een heel stuk gunstiger liggen dan bijvoorbeeld een hotel. Vooral bij een iets langer verblijf is het zeer de moeite waard omdat een hotel dan vaak duurder uit zal vallen. Er zijn erg veel appartementen op Curacao waar u uit kunt kiezen en ze zullen variëren van eenvoudig tot zeer luxe. Uw budget zal uiteindelijk de doorslag moeten geven voor wat voor soort appartement u kiest want de appartementen die u meer comfort en luxe bieden zullen natuurlijk duurder zijn dan de goedkopere uitvoeringen. Net als bij hotel vakantie aanbiedingen zullen op Curacao appartementen ook meestal als compleet pakket inclusief de vliegreis aangeboden worden waardoor u bij aankoop precies weet waar u aan toe bent.

De aangeboden prijzen worden volgens de Nederlandse wet inclusief alle bijkomende kosten weergegeven waardoor u eenvoudig verschillende aanbiedingen met elkaar kunt vergelijken zonder dat u later voor verassingen komt te staan. Dit is zeer handig bij het uitzoeken van appartementen op Curacao omdat u een bijna oneindige keuze aan zult treffen. Zoals gezegd wordt er veel door buitenlanders geïnvesteerd in onroerend goed op Curacao en dit zijn zeer aantrekkelijke opties. Daarnaast wordt er ook op andere manieren geïnvesteerd in appartementen die te huur aangeboden worden. U kunt bijvoorbeeld door middel van het huren van luxe appartementen Curacao bezoeken die eigendom zijn van beleggingsmaatschappijen. Bij deze appartementen zal het u aan niets ontbreken en alles wat u hartje begeerd zal standaard aanwezig zijn. Natuurlijk zullen deze opties wel in een prijsklasse zitten die niet voor iedereen is weggelegd. U kunt daarom ook door middel van goedkope appartementen Curacao als vakantie oord kiezen waarbij uw budget natuurlijk veel minder onder druk zal komen te staan. De kwaliteit van deze appartementen zal echter niet te wensen over laten maar u zult het zonder allerlei luxe elementen zoals jacuzzi’s en sauna’s en privé zwembaden moeten stellen. Er is wat betreft appartementen op Curacao dus een ruime keuze op het gebied van luxe en die is er ook op het gebied van de ligging. Niet alle appartementen zullen natuurlijk pal aan de zee liggen dus ook dat is iets waar u rekening mee moet houden. Voor een appartement huren op Curacao is het dus aan te raden of u weet of u actief op Curacao wilt zijn en zo jaar wat voor activiteiten u wilt ondernemen.

Dit zal in grote mate de ligging kunnen bepalen, als u bijvoorbeeld veel wilt duiken dat is een ligging dicht bij de duikschool van uw keuze aan te raden. U kunt ook appartementen op Curacao vinden die onderdeel zijn van een groter complex en soms zelfs van hotels op Curacao waarbij een duikschool is aangesloten. Op die manier kunt u alles met elkaar combineren zonder dat u er ver voor hoeft te lopen of zelf voor vervoer hoeft te zorgen. Ook kunt u voor luxe appartementen Curacao bezoeken waar veel extra’s bij in zitten, denkt u hierbij aan duikapparatuur of aan kortingen voor bepaalde duikscholen of de golfbaan. In dit soort gevallen gaat het er vaak om dat de eigenaren meerdere bedrijven hebben of men elkaar gewoon kent en daardoor interessante aanbiedingen bij elkaar sprokkelt. Aan de andere kant zal vanuit goedkope appartementen Curacao verkennen u veel op uw vakantie budget besparen waardoor u ook met minder kortingen nog best goedkoop uit zult zijn. Voor een compleet overzicht van de appartementen op Curacao willen wij u graag verwijzen naar de tour operators en reis organisaties die u op deze website aan zult treffen. Zij zullen voor u de beste aanbiedingen op een rijtje hebben gezet waarbij u op Curacao appartementen zult kunnen vinden die precies aan uw wensen voldoen en u daarnaast nog een beetje meer zullen bieden.

Chogogo Resort
Op één van de mooiste plekjes van dit eiland, in de heuvels van de Jan Thiel Baai en direct aan zee, ligt het luxe 4-sterren bungalowpark Chogogo Resort. Bungalowpark Chogogo ligt op loopafstand van de Jan Thielbaai. Het park is heerlijk rustig, ruim omgezet en bevindt zich in een prachtig aangelegde tropische tuin. De inrichting is basis maar alle noodzakelijkheden zijn aanwezig.

Papagayo Beach Resort
Bungalows Papagayo Beach Resort zijn exclusieve bungalows ingericht door Jan des Bouvrie op één van de mooiste locaties van het eiland, de Jan Thielbaai.

Vakantie Appartementen Grote Berg
Als u niet houdt van de massale resorts maar een gezellig en modern appartement zoekt met veel privacy bent u hier op het juiste adres. Het appartement ligt in de villawijk Grote Berg, dichtbij de mooiste stranden en natuur van Curacao. Het is gezellig ingericht in Caribische sferen en van alle gemakken voorzien.

Home Sweet Home
Home Sweet Home is een Mini-resort bovenop de berg van Jan Thiel met 4 luxe Appartementen en een geweldig Penthouse met prachtig zeezicht! Gelegen aan het Jan Thiel Natuurreservaat en op loopafstand van populaire stranden, slechts op 5 minuten rij afstand van uitgaanscentra, 5 minuten verder rijden is downtown Punda.

Amalia Vacation Apartments
Bij Amalia Vacation Apartments zijn de accommodaties hoogwaardig en warm ingericht en bieden u alle vrijheid, lux en ontspanning tijdens uw vakantie of zakenreis.Zowel de accomodaties als de service die u bij Amalia Vacation Apartments krijgt garanderen u een onvergetelijke verblijf in Dushi Curacao. Kijk naar onze web pagina voor de speciale aanbiedingen.

Natural Miniresort
Een klein maar toch erg speciaal complex met bungalows die per dag kunnen worden gehuurd. The Natural is een kleinschalige park waarbij men rustig kan genieten van alles wat Curacao te bieden heeft. Met totaal vijf bungalows wordt het zwembad gedeeld maar mocht je helemaal prive willen dan kan jij je terugtrekken naar je eigen prive bungalow.

CuraVilla
Is een luxe en nieuw vakantiecomplex, gelegen in de exclusieve wijk Jan Sofat. Centraal gesitueerd op Curaçao en dichtbij het centrum van Willemstad en de belangrijke stranden. Wij bieden u een zeer riante villa voor zes personen en vier sfeervol en compleet ingerichte tweepersoons appartementen gesitueerd rond een heerlijk zwembad.